Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın şantaj iddiasına yalanlama: Telefonunda hiçbir şey yok

Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın şantaj iddiasına yalanlama: Telefonunda hiçbir şey yok

Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'ya "haksız tahrik" indirimiyle 23 yıl hapis cezası verilmesinin ardından Gültekin'in ailesinin avukatı Rezan Epözdemir şantaj iddialarına "Didik didik edildi ama Pınar’ın telefonunda bu caninin iddia ettiği gibi ne şantaj amaçlı bir mesaj ne de video bulundu. Bu iki iddianın da kerameti kendinden menkul haksız tahrik indiriminden faydalanmak için uydurulmuş hikayeler olduğu anlaşıldı" sözleriyle cevap verdi.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Pınar Gültekin cinayetinde katil Cemal Metin Avcı'ya "haksız tahrik" indirimiyle 23 yıl hapis cezası verilmesini köşesine taşıyarak, Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir'in açıklamalarını aktardı.

"Pınar Gültekin'in sevgili olduğu Cemal Metin Avcı’ya çeşitli tuzaklar kurduğu ve şantaj yaparak menfaat temin etmeye çalıştığı" iddialarını anımsatan Yılman, "Yaptığım araştırmalarım, görüşmelerim sonunda emin oldum ki; bu iddialar o pislik katilin sırf bu indirim hakkından yararlanmak için ortaya attığı yalan ve iftiralardan ibaret. Bunu hem soruşturmayı başından beri yürüten Muğla Jandarma’daki kaynaklarım söyledi… Hem de Pınar Gültekin'in avukatı olan Rezan Epözdemir" ifadelerini kullandı.

'İNDİRİMDEN YARARLANMAK İÇİN PINAR'A İFTİRA ATILDI'

Av. Epözdemir, Avcı'nın cinayet konusunda çelişkili ifadeler verdiğini söyleyerek, son ifadesinde de "Beni sarhoş etti. Hemcinslerimle videomu çekti. Şantaj yaparak menfaat talep etti. O yüzden öldürdüm. Eve gittik, konuşuyorduk. O esnada çantasından bir bıçak çıkardı. Kendimi korurken bıçak koluma geldi. Panikledim. O yüzden öldürdüm. Bıçak çekmeseydi öldürmeyecektim" dediğini hatırlattı.

Epözdemir, "Fakat dosyada bir bıçak yok. Yaralanma bıçak yaralanması değil. Ve bu adli tıp raporuyla da sabit. Raporu tanzim eden doktor dinlendi mahkemede ve 'Bu bir bıçak yarası değil, abrazyon yani sıyrıktır' dedi. Didik didik edildi ama Pınar’ın telefonunda bu caninin iddia ettiği gibi ne şantaj amaçlı bir mesaj ne de video bulundu. Bu iki iddianın da kerameti kendinden menkul haksız tahrik indiriminden faydalanmak için uydurulmuş hikayeler olduğu anlaşıldı. Diyorlar ki; Video var! Ee madem bir video var neden dosyada yok?" diye konuştu.

'DAHA ÖNCE BÖYLE BİR HUKUKİ GARABET GÖRMEDİM'

Epözdemir "Bu dava dosyasında Pınar Gültekin’in Cemal Metin Avcı’ya şantaj yaptığına dair ne bir video ne bir ses kaydı ne de bir mesaj var. Gerekçesini yazacaklar göreceğiz ama şöyle söyleyeyim… Bugün Muğla’da resmen adalet öldü! Ben bunca yıllık avukatım. Gerçekten böyle bir hukuki garabet daha evvel hiç görmemiştim!" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN