Rize sokakları Teksas'a döndü: Tartıştığı sürücüye kurşun yağdırdı

Rize'nin Çayeli ilçesinde dün saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, trafikte yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışma silahlı saldırıya dönüştü. Saldırıda eski muhtar olduğu öğrenilen H.G. omuzundan yaralanırken, Ömer Sofu ise hayatını kaybetti. Olay sırasında servis aracının kamerası tarafından kaydedilen görüntüler ortaya çıktı.

Rize'nin Çayeli ilçesinde trafikte yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmada silahlar konuştu. Saldırıda eski muhtar olduğu öğrenilen H.G. omuzundan yaralanırken, Ömer Sofu ise hayatını kaybetti. Olay, bir servis aracının kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Çayeli ilçesi Şairler Mahallesi'nde meydana geldi. Trafikte yol verme yüzünden sürücü H.G. ile bir başka sürücü Ömer Sofu arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın şiddetini arttırması üzerine taraflar silahını çekerek birbirlerine ateş etmeye başladı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayda eski muhtar olduğu öğrenilen H.G. omuzundan yaralanırken, Ömer Sofu ise hayatını kaybetti. O anlar bir servis aracının kamerası tarafından anbean kaydedildi.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Hastaneye kaldırılan H.G., burada yapılan müdahalenin ardından ifadesi alınarak sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Tutuklanmasına karar verilen H.G., Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN