Saadet Partisi 3 Şubat'ta adaylarını tanıtacak

Saadet Partisi 3 Şubat'ta adaylarını tanıtacak

Yerel seçimlere yönelik siyasi partilerin hazırlıkları hız kazandı. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için adaylardaki tablo netleşiyor. Saadet Partisi, belediye başkan adaylarını Ankara'da yapılacak toplantı ile 3 Şubat'ta tanıtacak.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere kilitlendi. Siyasi partiler adaylarını kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Kritik öneme sahip büyükşehirlerde ise hangi adayların yarışacağı merak konusu.

SAADET PARTİSİ ADAYLARINI AÇIKLIYOR

Saadet Partisi, 3 Şubat'ta Ankara'da gerçekleştireceği aday tanıtım toplantısı ile belediye başkanlıklarında yarışacak isimlerini duyuracak.

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Saadet Partisi, 3 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'te Ankara ATO Congresium'da aday tanıtım toplantısını gerçekleştirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN