Sarıyer'de güzellik merkezine silahlı saldırı

Sarıyer'de güzellik merkezine silahlı saldırı

İstanbul Sarıyer'de bir site içerisindeki güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, silahtan çıkan kurşunlar iş yerinin camlarına isabet etti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sarıyer Tarabya Mahallesi, Tarabya Bayırı Caddesi'ndeki bir sitede iddiaya göre, giriş kapısı önünde otomobilden inen şüpheli, site içerisinde bulunan bir güzellik merkezine kurşun yağdırdı.

fddf.jpg

İş yerine rastgele ateş açan saldırgan otomobile bindikten sonra olay yerinden kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, silahtan çıkan kurşunlar iş yerinin camlarına isabet etti.

fd-001.jpg

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı.Boş kovanlar olay yeri inceleme ekipleri tarafından götürüldü. Polis, saldırının ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN