Sarıyer'e ilk resmi başvuru bağımsız adaydan: Erhan Vergili başvurusunu yaptı

Sarıyer'e ilk resmi başvuru bağımsız adaydan: Erhan Vergili başvurusunu yaptı

Erhan Vergili, Sarıyer siyasetinin yakından tanıdığı bir isim olarak, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak resmi başvurusunu yaptı. 1 yılı aşkın süredir bu göreve hazırlanan ve vatandaşlarla yakın temas içinde olan Vergili, Sarıyer'de ilk resmi belediye başkan adayı oldu.

Erhan Vergili, Sarıyer İlçe Seçim Kurulu'na yaptığı adaylık başvurusunun ardından bir açıklama yaparak, Sarıyer ve Sarıyerli vatandaşlara hizmet etmek amacıyla bu yola çıktığını belirtti.

Uzun yıllar boyunca hak ettiği hizmetleri alamayan Sarıyerli vatandaşlara, eğer belediye başkanı seçilirse, yaşamın her alanında hak ettikleri hizmetleri sunmayı hedeflediğini ifade etti.

yeni-proje-3-004.jpg
Erhan Vergili

Bağımsız bir aday olarak yola çıktığının ve karşısındaki engellerin farkında olduğunun altını çizen Vergili, hiçbir zorluğun kendisini Sarıyerli vatandaşlara hizmet etmekten alıkoyamayacağını vurguladı. 31 Mart yerel seçimlerinin Sarıyer'e ve tüm Türkiye'ye hayırlar getirmesini dilediğini sözlerine ekledi.

Erhan Vergili'nin bu adımı, yerel siyasette önemli bir gelişme olarak görülüyor ve Sarıyer'deki seçim yarışını daha da ilginç bir hale getiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN