Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Fatih Terim'e zorla getirme kararı

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Fatih Terim'e zorla getirme kararı

Seçil Erzan davasında mahkeme, Fatih Terim hakkında zorla getirme kararı verdi.

Denizbank Levent Şubesi’nin eski müdürü Seçil Erzan’ın, yüksek kazanç vadeden gizli bir fon adı altında aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi ünlü isimlerin de bulunduğu birçok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı dava devam ediyor.

Söz konusu fonun güvenilir olduğunu ve ünlü futbolcuların da bu sisteme dahil olduğunu öne sürerek 30’dan fazla kişiden milyonlarca lira topladığı iddia edilen Seçil Erzan’ın davasında, geçtiğimiz günlerde Bodrum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde talimat duruşması yapıldı. Duruşmaya, tutuklu sanık Seçil Erzan’ın avukatı ile tutuksuz sanık Hakan Ateş’in avukatları katıldı.

FATİH TERİM MAHKEMEYE KATILMADI

Dava kapsamında şikayetçi olan Fatih Terim’in avukatı, müvekkilinin yurt dışında olduğunu belirterek mazeret dilekçesi sundu. Ayrıca Terim’in yurt dışı seyahatine dair resmi kayıtlar da mahkemeye iletildi. Bunun üzerine Seçil Erzan’ın avukatı, Fatih Terim’in gerçekten yurt dışında olup olmadığının tespiti için yurt içi giriş ve çıkış kayıtlarının incelenmesini talep etti.

MAHKEMEDEN ZORLA GETİRME KARARI

Mahkeme, Fatih Terim’in duruşmaya katılmaması nedeniyle hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasına hükmetti. Bir sonraki duruşma 15 Nisan’da görülecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN