Seçil Erzan, iş insanı İbrahim Kocabaldır'ı da dolandırdı

Seçil Erzan, iş insanı İbrahim Kocabaldır'ı da dolandırdı

Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın, İş İnsanı ve Mimar İbrahim Kocabaldır’ı da 200 bin dolar dolandırdığı ortaya çıktı.

Futbol dünyasının önemli isimlerinin de aralarında bulunduğu birçok ismi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın Çanakkaleli iş insanı İbrahim Kocabaldır’ı da fona dahil etmek için Fatih Terim’in ismini de kullandığı ortaya çıktı.

İş İnsanı ve Mimar İbrahim Kocabaldır’ı, şikayetçi olduğunu belirten Avukat Oğuzhan Gültekin, “Sürekli çeşitli bahaneler, kendisine ulaşmada sıkıntı yaşıyor. Bankaya gidiyor. Bankaya gittiğinde Seçil Hanım, Müdüre hanım nerede diye soruyor. Kendisinin bankada olmadığını söylüyorlar. Daha sonra Çorlu’da olduğunu öğreniyor” dedi.

'HEDEF ŞAŞIRTILMASIN, SORUMLU BANKA'

'Fatih Terim'in adını geçirerek hedef şaşırtılmasın' diyen Avukat Oğuzhan Gültekin sözlerine şöyle devam etti:

“Dosya çerçevesinde bu Fatih Terim Fonu olarak adlandırılıyor ama biz şunu söylüyoruz. Benim müvekkilim yoldan geçen birisi Fatih Terim Fonu var dese vermez. Burada aslında hedef şaşırtılmaması gerekiyor.

Burada sorumlunun banka olduğu, biz bankanın kurumsal kimliği olduğu için zaten müvekkilimin de bu şekilde bu fona dahil olduğunu söylüyoruz. Güven sağlamak için Sayın Fatih Terim’in adı zikredilmiş olabilir ama tekrar şunu ifade etmek istiyorum. Sokakta geçen birisi Fatih Terim Fonu var diye bir şey istese müvekkilimiz vermez.

Bu bankanın kurumsal kimliği olduğu için Seçil Erzan’a bu paralar verilmiştir. Ve ayrıca müvekkilime verilen bir belgede bankanın türev işlem yazısı, referans numarası, şube kodu var. Böyle bir belgede var. Bankanın zimmete yönelik suç duyurusunda bulunması soruşturma ve kovuşturma yapılması için yeterli. Sulh Ceza itirazlarımızı yaptık. Akıbetini bekliyoruz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN