Seçil Erzan'a en yakınlarından tehdit: Lağım faresi foncu, kaçtığın yere kadar kovalayacağım

Seçil Erzan'a en yakınlarından tehdit: Lağım faresi foncu, kaçtığın yere kadar kovalayacağım

Eski banka müdürü Seçil Erzan'ın kurduğu gizli fon ile birçok kişiyi milyonlarca dolar dolandırmasıyla ilgili dava görülmeye devam ediyor. Davada yeni bir gelişme yaşandı ve Seçil Erzan'ın cep telefonuyla ilgili hazırlanan bilirkişi raporu dosyaya girdi. Raporda, kuzeni Tanın Yılmaz ile eşi Merve Özer Yılmaz'ın, Erzan'ı "Seni pis lağım faresi foncu, kaçtığın yere kadar kovalayacağım” şeklinde tehdit ettiği mesajlar yer aldı. Bu detay, davada dikkat çeken noktalardan biri olarak öne çıkıyor.

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" olarak bilinen ve Seçil Erzan'ın da aralarında bulunduğu 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Mahkeme, incelenmeleri için bilirkişiye gönderdiği sanıklar Seçil Erzan'a ait 4 adet cep telefonu ve 3 adet sim kart ile Nazlı Can, Ali Yörük ve Atilla Yörük'e ait birer adet cep telefonu ve sim kartlara ilişkin bilirkişi raporunu tamamladı. Raporda, Seçil Erzan ile kuzeni Tanın Yılmaz arasındaki yazışmalar da yer aldı.

'SENİ PİS LAĞIM FARESİ FONCU'

Tanın Yılmaz'ın eşi Merve Özer Yılmaz'ın, Seçil Erzan'a tehdit mesajları gönderdiği belirtiliyor. Merve Yılmaz'ın, Erzan'a "Bugün bizden çaldıklarından geri ödeme yapmaya başlamazsan yarın show başlasın", "Senin ipini ben çekerim", "Seni pis lağım faresi foncu. Seni kaçtığın yere kovalayacağım" gibi mesajlar attığı kaydedildi. Erzan'ın ise, "Merve beni rahat bırak ben bu işleri çözeceğim", "Sen gel öldür beni kurtul" dediği görülüyor.

'SEN NE KADAR YALANCI BİR KADINMIŞSIN'

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; ayrıca, Erzan'ın "Nuri Bey" diye kayıtlı kişiyle arasında geçen mesajlar da raporda yer aldı. Erzan'ın,"Bozcaada'ya 300 bin USD borç var çarşamba günü ödeyip orayı üzerine al o pisliklere kalmasın" şeklinde mesaj gönderdiği, Nuri Bey'in ise "Kim o pislikler" diye sorduğu, Erzan'ın ise "Merve (Özer Yılmaz) ile Tanın (Yılmaz)" şeklinde cevap verdiği belirtildi.

Futbolcu Emre Çolak ve Volkan Bahçekapılı gibi isimlerle de ilgili yazışmalar raporda yer aldı. Çolak'ın Erzan'a "Seçil Hanım bekliyorum saat 2 oldu", "Şaka mı yapıyorsunuz ya", "Seçil Hanım?" şeklinde mesajlar gönderdiği, Volkan Bahçekapılı'nın ise "Ya sen ne kadar yalancı bir kadınmışsın", "Şimdi hocayı arıyorum" şeklindeki mesajlarını ilettiği görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN