Seçim öncesinde Rehber Öğretmen müjdesi! 81 ili kapsıyor! 100 öğrenci bulunan her okula...

Seçim öncesinde Rehber Öğretmen müjdesi! 81 ili kapsıyor! 100 öğrenci bulunan her okula...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklama kapsamında rehber öğretmenlere müjde verildi. 81 ildeki tüm okullara rehber öğretmen ataması yapılacak. İşte Bakan Özer'in o açıklamaları…

Uzun süredir atama bekleyen rehber öğretmenler ve seçim öncesinde müjdeli haber verildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklama kapsamında 81 ildeki tüm okullara rehber öğretmen ataması yapılacağı duyuruldu. Mahmut Özer tarafından yapılan açıklama doğrultusunda öğrenciler ve öğrencilerin psikolojik durumları için her türlü desteğin sağlanacağı belirtildi. İşte Bakan Özer'in o açıklamaları…


REHBER ÖĞRETMENLER OKULLARINA KAVUŞUYOR

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer rehber öğretmenlere müjdeyi verdi. Yaptığı açıklama doğrultusunda 81 şehirdeki okullara rehber öğretmen ataması yapılacağının altı çizildi. Bakan Özer, daha önce yaptığı bir açıklamada öğrencilere psikolojik destek sağlamak amacıyla rehber öğretmen ataması yapılacağını belirtmişti. Bunun yanı sıra okulda öğrenci sayısı 300 ve üzeri olan okullarda da rehber öğretmen atamaları yapılmıştı.

bakan-ozer-aciklama.jpg


Yapılan yeni açıklama doğrultusunda bu sayının 100'e indirildiği belirtilirken mevduatı 100 ve üzeri olan okullarda rehber öğretmen ataması yapılacak aktarıldı. Bu kapsamda mevduatı yüz ve üzerinde olan her okulda rehber öğretmen kadrosu açılacağının altı çizildi. Açıklamalar doğrultusunda her öğrencinin psikolojik desteği kolayca ulaşım sağlayabileceği belirtilirken bunun için tüm çalışmaların yapılacağı vurgulandı.

rehber-ogretmen.jpg

ATAMALAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer atamalar kapsamında rehber öğretmenleri öncelik tanınacağını vurguladı. Rehber öğretmenler atamaları ne zaman yapılacağını merak ederken konu hakkında henüz bir tarih açıklanmadı. Açıklamaların daha sonra detaylı bir şekilde yapılması bekleniyor. Rehber öğretmen atamaları ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN