Seçim sonrası o belediye düğmeye bastı! Su faturalarına büyük zam: O tarihten itibaren yansıtılacak

Seçim sonrası o belediye düğmeye bastı! Su faturalarına büyük zam: O tarihten itibaren yansıtılacak

Su faturanız bu ay itibariyle biraz daha kabarık gelebilir. Son paylaşılan haberlere göre AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından su fiyatlarında zam yapıldığı belirtiliyor. Seçim sonrasında gelen zamlara vatandaşlardan tepki geldi. Konuttaki su fiyatları yüzde 40, iş yerlerindeki su tüketimine ise yüzde 60 oranında zam yapıldı. İşte tüm detaylar...

SEÇİM SONRASI ZAM ÜSTÜNE ZAM

Türkiye'de gerçekleştirilen en kritik seçimlerden birisi 2'inci turun bitimiyle sonuçlandı. Türkiye Cumhuriyeti'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan seçildi. Seçimlerin tamamlanmasının ardından paylaşılan haberlere göre İSU Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı Birinci Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kurul, Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi, Akçakoca Oditoryum Salonu'nda yapılarak gündemin seyrini değiştir. Alınan karar ile su zammı kapıya dayandı. Kurul'un bir araya gelmesiyle birlikte Kocaeli için su fiyatlarında zam yapıldı.

Bu karar ile Kocaeli meskenlerindeki su fiyatları 10 metreküp başında 15,25 TL'ye, 10 metreküpten sonra ise 27,84 TL'ye kadar yükselmesi yönünde talepler geldi. Taleplerin değerlendirilmesinin üzerine su zammına dair yeni kararlar alındı.

kran-s-babkami.jpeg

SU FİYATLARINA ZAM GELDİ

Gündemde yer alan son haberlere göre AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından su fiyatlarına zam yapıldı. Önümüzdeki günler itibariyle su faturalarınız eskisine nazaran daha kabarık bir şekilde gelebilir

Seçimlerin sonlandırılmasının ardından bir araya gelen kurulda zam talebi geldi. Konutta su tüketimi fiyatları ve iş yerlerindeki su tüketimi fiyatlarında zam geldi. Vatandaşın tepkisini çeken zamlar ülke gündeminde yer alıyor. Paylaşılan taleplerin üzerine yapılan değerlendirmeler sonucunda Kocaeli'nde zamlar açıklandı.

Konutta su tüketiminde zam oranı yüzde 40 olarak belirlendi. İş yerlerinde su tüketimine göre yapılan zam ise yüzde 60 olarak açıklandı. Sanayide kullanılan su tüketimine zam yüzde 85 oranında yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN