Sigara içenler bunu duyunca tövbe edecek! Sigaraya dev zam kapıda: 1 paketi artık bu kadar olacak!

Sigara içenler bunu duyunca tövbe edecek! Sigaraya dev zam kapıda: 1 paketi artık bu kadar olacak!

Sigara kullanıcıları bu haberden sonra bir daha sigara içmeyecek. Artan fiyatlar vatandaşı zorlarken sigaralara yeni zamlar yolda. Sigara fiyatlarının ne zaman yükseleceği en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Sigaraya zam yapılacak mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Sigara tiryakilerine üzen Kötü bir gelişme yaşandı. Ocak ayında 3,5 TL ile 4,5 TL arasında zam yapılan sigara fiyatlarına Nisan ayında da yeni bir zam geliyor. Yeni ay ile birlikte sigaraya zam yapılabileceği haberi sigara kullanıcılarını üzerken bir paket sigaraya 5 TL ile 10 TL arasında zam yapılacağı belirtildi. Yapılan zamlarla birlikte sigara fiyatlarının da 50 TL bandına yükselebileceği belirtildi. Peki, Sigaraya zam yapılacak mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

SİGARA FİYATLARI CEP YAKACAK

2023 yılı Ocak ayı itibariyle sigara fiyatlarına yapılan zamlar kullanıcıları da oldukça mutsuz etti. 2023 yılında 2. zammın yolda olduğu söylenirken Haber Global’de yer alan açıklamalar doğrultusunda paket başına 5 ile 10 TL arasında zam yapılabileceği aktarıldı. Sigara fiyatlarına yeni zamların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

sigara-ne-kadar.jpg

40 TL'YE YÜKSELDİ

Sigara fiyatları markalara göre değişiklik gösterirken 5 Ocak'ta fiyatları 4 TL zam yapıldı. Yapılan zamlar fiyatlara yansırken bazı markalar 1 TL'lik bir düşüş yaptı. Bu kapsamda Ocak ayında yapılan zam oranı 3 TL olarak verilere yansıdı. Yapılan zamlardan sonra sigara fiyatları 36 TL ile 40 TL arasında satılmaya başladı.

sigara-fiyat.jpg
2023 yılı başında yapılan zamların ardından Nisan ayında da yeni bir zam yapılabileceği söylendi. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında açıklama yapıldığında detayları sizlerle paylaşacağız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN