Sigara tiryakilerini yıkan haber! Mart ayı zam ayı oldu: Okkalı zam bekleniyor, güncel sigara fiyatları!

Sigara tiryakilerini yıkan haber! Mart ayı zam ayı oldu: Okkalı zam bekleniyor, güncel sigara fiyatları!

Ülkemizde en çok zamlanan ürünlerden birisi olan sigara zamlanmaya devam ediyor. Sigara kullanıcılarına kötü haber geldi. Fiyatlarda yaşanan artış ile birlikte tiryaki vatandaşların gündemine düştü. 2022 yılının başlarından itibaren her fırsatta zamlanan sigara fiyatlarında sıcak gelişmeler meydana geldi. Peki sigaraya yeni zamlar geliyor mu? İşte tüm detaylar...

SİGARA VE ALKOL FİYATLARINDA YENİ ZAM BEKLENTİSİ

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte tüm ürünlere zam yapıldı. Yapılan zamlar arasında bazı ürünler çok bazı ürünler ise yerinde zamlanarak dikkat çekti. Fazla zamlanan ürünler ise tüketicilerin tepki göstermesine neden olsa da her geçen gün azar azar yükselmeye devam ediyor.

En çok fiyat yükselişine giden ürünlerden bir diğeri ise alkol ile sigara oldu. Kullanıcıları tarafından oldukça dikkat çeken sigara ise zam veya indirim haberleri ile birlikte araştırmalar yapılıyor. Yakından takip edilen zam ve indirim haberleri üzerine sigara fiyatlarına yeni yılda dev zam yapıldı. Yapılan zamlar ile birlikte sigara tiryakileri yeni zam konusunda endişelenerek araştırmalar yapıyor.

Yakından takip edilen sigara ve alkol zamları üzerine Kahramanmaraş deprem felaketi ile birlikte fiyatların güncellenmesine dair beklentiler oluştu. Bu şekilde ekonomide meydana gelen zararın önüne geçilerek sigara fiyatlarında ÖTV uygulaması beklentisi dikkat çekerek sigara fiyatlarının artacağı yönünde endişeler görülüyor.

sigarayi-birakmak-icin-7-neden.jpg

SİGARA FİYATLARINA ZAM GELDİ Mİ?

Son olarak şubat ayı ile birlikte değişen sigara fiyatları tüketicilerin tepkisini toplamayı başarmıştı. Fiyatlara yansıyan sigara zammı ile birlikte yılbaşında gelen zammın üzerine 1 TL değerinde bir indirim yapıldığı biliniyor. Fakat sigara fiyatlarındaki veri oranının son zamanlarda artmasıyla birlikte yeni zamların da kapıya dayandığı öngörülüyor.

fa1dhp8weagebe9-1.jpg

20 MART GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

Son gelen sigara zamlarıyla birlikte güncel sigara fiyatları şu şekilde;

Lark: 34,00 TL

LM: 33,00 TL

Marlboro Edge Blue Sky: 35,00 TL

Marlboro Edge: 35,00 TL

Marlboro Red, Touch: 37,00 TL

Marlboro Roll 50: 30,00 TL

Marlboro Touch Blue, Grey, White: 36,00 TL

Muratti 35,00 TL

Parliament Midnight Blue: 37,00 TL

Parliament: 38,00 TL

Kent (White): 29 TL

Kent DRang: 28 TL

Kent Slims (Black, Grey): 31 TL

Kent: 28 TL

Maltepe: 28 TL

Pal Mall: 28 TL

Rothmans: 27,50 TL

Samsun: 28 TL

Tekel 2000: 27,50 TL

Tekel 2001: 27,50 TL

Viceroy: 28 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN