Siirt'teki görüntüler infial yarattı: Süt banyosundan sonra fıstık uykusu

Sosyal medyada son dönemde ortaya çıkan ve halk sağlığını tehlikeye atan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Daha önce bir süt fabrikasında süt kazanına girerek banyo yapan bir kişinin görüntüleri infial yaratmıştı. Bu kez Siirt'ten gelen görüntülerde fıstık skandalına imza attı.

TikTok'ta fıstıkların içine girdiği ve fıstıkları ağzına alarak tükürdüğü anları paylaşan bir kullanıcı tepki aldı. Görüntüler akıllara geçtiğimiz aylarda süt fabrikasında sütün kazanına giren adamı getirdi.

yeni-proje-7-003.jpg

Siirt'te 'yeşil altın' olarak bilinen fıstığın depolandığı yere girip, yüzen, uyuyan ve kabuklara tüküren kişi infial yarattı.

'Yeşil Altın' olarak bilinen ve gördüğü işleme göre 330 liradan başlayan fiyatlar ile satılan fıstık hijyen altında değil.

yeni-proje-8-003.jpg

POLİS HER YERDE GÖRÜNTÜLERİN SAHİBİNİ ARIYOR

Görüntülerde bacadan akan fıstıklarının arasına girip, yüzen kişi, daha sonra ayırdığı kabukları fıstıkların üzerine tükürdü.

O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, depolanan fıstığın içine giren kişi, tepkiler sonrası paylaştığı görüntüleri sildi.

yeni-proje-9-002.jpg
Fıstıklar bacan böyle aktı

Sosyal medya hesabını da kapatan kişinin bulunması için çalışma başlatıldı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir