Siyaset dünyasından Özkan Uğur'a veda

Siyaset dünyasından Özkan Uğur'a veda

Usta müzisyen Özkan Uğur, 69 yaşında yaşamını yitirdi. Sevenlerinin yasa boğulduğu acı haberin ardından siyasi isimler de taziye mesajlarını sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Geçtiğimiz haftalarda entübe edildiği haberleriyle gündeme gelen MFÖ'nın yıldız ismi, usta müzisyen Özkan Uğur 69 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından duyurdu.

Koca, paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Usta ismin acı haberi sevenlerini yasa boğarken siyasi isimlerden de taziye mesajları gelmeye başladı.

Recep Tayyip Erdoğan: Bugün vefat haberini aldığımız, müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi olan, ülkemizin sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.

Kemal Kılıçdaroğlu: Değerli sanatçı, sinema ve dizi oyuncusu Özkan Uğur’un vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. #ÖzkanUğur’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum.

Ahmet Davutoğlu: Kıymetli sanatçımız Özkan Uğur'un vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Müzisyen ve oyuncu kimliğiyle bizlere unutulmaz eserler bırakan merhuma Allah'tan rahmet, başta ailesi, MFÖ grubundan arkadaşları Mazhar Alanson ile Fuat Güner olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad mekânı cennet olsun.

Ali Babacan: Yazdığı ve söylediği şarkılarla, oynadığı karakterlerle hepimizin sevgisini kazanan, neşesiyle ve enerjisiyle sanat dünyamıza değer katan Özkan Uğur’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

Ali Yerlikaya: Türk Müziği'nin unutulmaz gruplarından MFÖ'nün solisti, canlandırdığı karakterlerle hafızalarımıza kazınan kıymetli sanatçımız Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Ailesinin, sevenlerinin ve sanat camiasının başı sağ olsun.

Ekrem İmamoğlu: Sanatçı Özkan Uğur’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet; yakınları, sevenleri ve sanatçı dostlarına başsağlığı diliyorum.

Mansur Yavaş: Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik, çok üzgünüz. Türk müziğine ve sinemasına katkıları unutulmayacak. Ruhu şad olsun.

Muharrem İnce: MFÖ’nün Özkan’ı, Cennet Mahallesi’nin Beter Ali’si, oynadığı tüm dizilerle, söylediği tüm şarkılarla kalbimizde taht kuran kıymetli sanatçımız Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Serkan Özcan: Büyük sanatçı, müziğimizin ustalarından #ÖzkanUğur’u kaybettik. Gerçekten çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN