Sanat dünyasının acı kaybı: Özkan Uğur'u kaybettik

MFÖ'nün yıldız ismi 69 yaşındaki Özkan Uğur, hayatını kaybetti. Kısa bir süre önce entübe edilen Özkan Uğur'un hayatını kaybettiğini Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Koca, acı haberi, "Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadeleriyle açıkladı.

Daha önce üç kez lenf kanserini yenmeyi başaran fakat geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalan Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ) grubunun solistlerinden Özkan Uğur (69) yoğun bakımda tedavi altına alınmış ve geçtiğimiz hafta entübe edilmişti.

Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi gören ve solunum cihazına bağlı olarak hayatını sürdüren sanatçı Özkan Uğur, bugün hayatını kaybetti. Uğur'un acı haberini, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan duyurdu.

ÖZKAN UĞUR KİMDİR?

Bakan Koca, gerçekleştirdiği paylaşımda, "Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN