Özkan Uğur'un eşi isyan etti: Sadece 'tık' uğruna...

Özkan Uğur'un eşi isyan etti: Sadece 'tık' uğruna...

Üç kez lenf kanserini yenen sanatçı Özkan Uğur'un yeniden rahatsızlandığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Sanatçının eşi Aysun Uğur, Özkan Uğur hakkında 'öldü' iddialarını çıkaranlara "Özkan ölmedi, yaşıyor. Sadece ‘tık’ almak uğruna milyonlarca insanı üzen, ağlatan şerefsizler...her kimseniz sizi bulacağım ve dava edeceğim" diyerek tepkisini gösterdi.

MFÖ grubunun üyesi sanatçı Özkan Uğur, üç kez lenf kanserini yenmişti. Sanatçının 8 ay önce yeniden rahatsızlandığı, son 3 aydır da Koşuyolu’ndaki bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Geçen hafta gündem olan gelişme sonrası gözler 69 yaşındaki sanatçının sağlık durumuna çevrildi. Aile son olarak olumlu gelişmeler yaşandığını duyurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sanatçının durumunu takip ettiklerini belirtti.

AYSUN UĞUR'DAN HABERLERE SİTEM

Ancak Aysun Aslan Uğur, sosyal medyada “Özkan Uğur öldü” şeklinde çıkan haberlere isyan etti. Uğur “Özkan ölmedi, yaşıyor. Sadece ‘tık’ almak uğruna milyonlarca insanı üzen, ağlatan şerefsizler… Bu haberi yapan ve de yayan her kimseniz sizi bulacağım ve dava edeceğim. Yakında görüşeceğiz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN