Skandallar bitmiyor! Esra Erol'da dehşet içinde bırakan olay: Kaçırıldı dediği kızını 100 bin TL'ye satmış

Skandallar bitmiyor! Esra Erol'da dehşet içinde bırakan olay: Kaçırıldı dediği kızını 100 bin TL'ye satmış

Skandalların ardı arkası kesilmiyor! ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da dehşete düşüren olay! Kaçırıldığını söylediğin kızını 100 bin TL'ye satmış!

ATV ekranlarında izleyicileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Esra Erol'da programına başvuran anne S., 15 yaşındaki kızı B.'nin kuzeni C. tarafından kaçırıldığı iddiasıyla stüdyoya çıktı. Ancak program ilerledikçe ortaya çıkan gerçekler, olayın farklı bir boyuta taşındığını gösterdi.

S. Hanım, kızının zorla evlendirilmek istendiğini iddia etti ve kuzeni C.'yi suçladı. Ancak stüdyoya gelen C.'nin amcası, bu iddiaları yalanlayacak kanıtlarla ortaya çıktı.

100 BİN TL BAŞLIK PARASI KARŞILIĞINDA SATMIŞ

esra-erol.jpg

Amca, S. ve eşinin kızlarını 100 bin TL başlık parası karşılığında C.'ye sattığını iddia ederek, S.'nin iddialarını çürüttü.

Stüdyoda büyük bir şok etkisi yaratan bu gelişme üzerine Esra Erol ve ekibi, çocuk gelin vakasını araştırmak ve B'nin bir an önce bulunması için harekete geçti. Olayın detayları, izleyicileri derin bir şaşkınlık içinde bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN