Adana Milletvekili İsmail Koncuk Zafer Partisi'nden istifa etti

Adana Milletvekili İsmail Koncuk Zafer Partisi'nden istifa etti

Yaklaşık dört ay önce Zafer Partisi’ndeki Genel Sekreterlik görevinden istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk, “Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor” diyerek partiden istifa ettiğini açıkladı.

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Koncuk'un istifasıyla TBMM'deki bağımsız milletvekili sayısı 7'ye yükseldi.

İsmail Koncuk, istifasını sosyal medya hesabında bugün yaptığı açıklamayla duyurdu. Zafer Partisi Genel Sekreterliği görevini de dört ay önce bıraktığını anımsatan Koncuk, istifa gerekçesini şöyle açıkladı:

“4 ay önce Zafer Partisi Genel Sekreterliği’nden istifa etmiştim. Bu süreçte, Divan üyeleri Serdar Öztürk, Neslihan Seven, Bülent Kutlu, Jülide Yılmaz ve eski Sivas Milletvekili Mehmet Ceylan istifa etti. Hiçbir tedbir alınmadığı gibi bu istifalar ve gerekçeleri görmezden gelindi.

'4 AY İÇİNDE MAALESEF HİÇ DEĞİŞMEDİ'

Genel sekreterlik istifa gerekçelerim geçen 4 ay içinde maalesef hiç değişmedi, değiştirileceğine dair bir işaret de görmedim. Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor. Bu sebeplerle Zafer Partisi’nden istifa ediyorum.”

Koncuk'un istifasıyla TBMM'deki bağımsız milletvekili sayısı da 7'ye yükselmiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN