Bakan Koca, yangınlardan etkilenen sayısını açıkladı

Bakan Koca, yangınlardan etkilenen sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Koca, Marmaris ve Bodrum’daki orman yangınlarından 160 kişinin etkilendiğini açıkladı. Koca, "159 hastamızın tedavilerini tamamladık, taburcu oldular" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Marmaris ve Bodrum’daki orman yangınlarından etkilenen kişi sayısını Twitter'dan açıkladı. Koca, paylaşımında şu bilgileri verdi:

"Marmaris ve Bodrum’daki orman yangınlarından 160 kişi etkilendi. 159 hastamızın tedavilerini tamamladık, taburcu oldular. Bir hastamız yanık tedavisi için İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Bilindiği gibi, ilk gün Marmaris’te bir can kaybımız olmuştu.

Manavgat’taki orman yangınında, olay yerindeki can kayıplarımız, iki orman işçimizin vefatıyla maalesef beşe yükseldi. Ormanlar gibi, arka arkaya yürekler de yandı. Yangından şu ana kadar 410 kişi etkilendi. Tedavisini tamamladığımız 400 kişi taburcu oldu. Yatan hasta sayımız 10."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN