İstiklal'deki bombalı saldırıda teröristleri Türkiye'ye getirenlere kelepçe

İstiklal'deki bombalı saldırıda teröristleri Türkiye'ye getirenlere kelepçe

İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırının şüphelilerinin Hatay’dan Türkiye’ye girmesini sağlayan 2 şüpheli, "kasten öldürme" ve "devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak" suçundan tutuklandı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde 13 Kasım Pazar günü, Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır, bombalı saldırı gerçekleştirdi. Patlamada 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi ise yaralandı. Olayın ardından Albashır'la birlikte 17 şüpheli tutuklandı.

Polis ekipleri, Albashır'ın Hatay üzerinden Türkiye'ye girmesine yardım eden 2 şüpheliyi daha yakaladı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLAMA SAYISI 19 OLDU

Savcılıkta ifadeleri alınan 2 şüpheli, Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlikçe savunmaları alınan iki şüpheli "kasten öldürme" ve "devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak" suçundan tutuklandı.

Olayla ilgili tutuklanan toplam şüpheli sayısı 19'a yükselmiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN