Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül ile görüştü

Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül ile görüştü

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'den sonra bugün 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüştü.

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığının ilan edilmesinin ardından siyasi partileri ziyaretlerde bulunmasının yanında, eski cumhurbaşkanları ile de görüşme yapıyor. Dün 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, bugün de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti. Gül'ün Sarıyer'deki ofisinde gerçekleşen görüşme saat 15.00'da başladı ve yaklaşık 1 saat sürdü.

Görüşmenin ardından 11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi resmi Twitter hesabından görüşmeye ilişkin paylaşım yapıldı. Paylaşımda "11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün Ayazağa’daki çalışma ofisinde cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik ziyaretler gerçekleştiren 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve kendisine başarılar dilemiştir." ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN