Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül’ü ziyaret edecek

Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül’ü ziyaret edecek

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, siyasi liderlere ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüşen Kılıçdaroğlu yarın da TDP lideri Mustafa Sarıgül'ü ziyaret edecek.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala siyasi liderlere ziyaretlerini sürdürüyor. Genel Başkan, geçtiğimiz günlerde 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüşmüştü.

Kılıçdaroğlu bu kez de Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret edecek. Ziyaret yarın parti binasında saat 12.00'de gerçekleşecek.

'KILIÇDAROĞLU HUZUR İÇİN DÜNYALAR KURMUŞTUR'

Sarıgül önceki gün ziyaretin olabileceğini belirterek, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masanın, hatta altılı masaya da bağlamamak lazım, tüm sivil toplum kuruluşlarının, 'demokrasi, barış, insan hakları, özgürlük' diyen kültürlerin, özgür ve mutlu şekilde yaşamasını arzu eden, bütün toplumun huzuru için dünyalar kurmuştur. Muhtemelen önümüzdeki günlerde Türkiye Değişim Partisi'ni de ziyaret edecektir. Kendisiyle sohbetlerimiz olacaktır" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN