Kılıçdaroğlu'ndan 'sağduyu' çağrısı: Amaç sandıktan uzaklaştırmak, 14 Mayıs'a odaklanın

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğrayan İBB Başkanı İmamoğlu ile ilgili videolu açıklama yaptı. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır. Bunu da ödemeye hepimiz hazırız." diyen Kılıçdaroğlu, "Amaçları insanlarımızı korkutmaktır. Sandıktan uzak tutmaktır" diye konuştu. Kılıçdaroğlu, vatandaşlara "14 Mayıs'a odaklanın." çağrısında bulundu.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğrayan İBB Başkanı İmamoğlu ile ilgili video paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır. Bunu da ödemeye hepimiz hazırız." dedi. "Amaçları insanlarımızı korkutmaktır. Sandıktan uzak tutmaktır" diyen Kılıçdaroğlu, vatandaşlara seslenerek "14 Mayıs'a odaklanın." çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu paylaşımına, "Erzurum’un Ak Partili Belediye Başkanı'nın yaptığını gördünüz. Biz bu eşiği aşmak zorundayız gençler. Evladım Ekrem Başkan'ı bununla durduramazlar, ona bunlar vız gelir tırıs gider" notunu düştü.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Sevgili halkım. Mafyalar, militanlar, SADATçılardan, Sinan Ateş'i öldüren torbacılardan, beşli çetelerden, domuz bağcılardan oluşan bir militarist koalisyon var. Bugün Ekrem başkanımıza saldıran bunlardır. Amaçları insanlarımızı korkutmaktır. Sandıktan uzak tutmaktır. Tüm Türkiye itidalini koruyacak. Türkiye makul çoğunluğun ülkesi. Çoğunluk bu kötülüğü bitirecek. Sevgili vatandaşlarım 14 Mayıs'a odaklanın. Başka her şey teferruattır. Sakın kızmayın, sakın küsmeyin. İnsanlarınızı sevin, bağrınıza basın. O terör gruplarını da kahreden de tam da budur. Ekrem evladıma da geçmiş olsun. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır. Bunu da ödemeye hepimiz hazırız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN