Meclis'te Ukrayna oturumu: Bakan Çavuşoğlu bilgi verecek

Meclis'te Ukrayna oturumu: Bakan Çavuşoğlu bilgi verecek

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal girişiminde altıncı güne girildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarın Ukrayna ile ilgili olarak Meclis Genel Kurulunu bilgilendirecek.

Rusya devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatı ile Ukrayna'ya yönelik başlatılan işgal girişiminde altıncı güne girildi. Moskova-Kiev heyetlerinin dün Belarus'taki toplantısının ardından Batı'dan ekonomik ve Rus medyasına yönelik yaptırımlar sürüyor. Türkiye ise bölgedeki durumun ülkeye etkileri ele alınacak.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU MECLİS'İ BİLGİLENDİRECEK

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yarın Rusya-Ukrayna meselesi ile ilgili olarak Meclis Genel Kurulunu bilgilendirecek.

Öte yandan bugün de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında toplanan Fiyat Fiyat İstikrar Komitesi’nde enflasyonla mücadele ve Rusya-Ukrayna arasındaki gelişmelerin Türkiye’ye neden olabileceği riskleri ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Bakanlar Toplantısı sonrasında, Montrö Sözleşmesi'nin boğazlardaki gemi trafiği konusunda Türkiye'ye verdiği yetkiyi, Rusya-Ukrayna arasında yaşanan krizin tırmanmasını önleyecek şekilde kullanma kararı aldıklarını belirtti. Erdoğan, "Ne Rusya'dan ne Ukrayna'dan vazgeçeriz" dedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN