Kremlin: Putin programı uygun olduğunda Türkiye'ye gidecek

Kremlin: Putin programı uygun olduğunda Türkiye'ye gidecek

Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetini kabul ettiğini ve programı uygun olduğunda Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Kremlin'den yapılan açıklamada, ziyaretle ilgili net bir tarih verilmemesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Türkiye'ye davet ettiklerini belirterek, "Ülkemizde kendisiyle ikili bir görüşmeyi de yapmak suretiyle bazı adımları atalım istiyoruz" demişti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye geleceği duyuruldu.

Kremlin'den yapılan açıklamada, görüşmenin tarihine ilişkin net bir tarih verilmezken Rus liderin Kovid-19 salgını ve programına uygun olduğunda gerçekleşeceği ifade edildi.

Öte yandan Kremlin, ABD ve Rus dışişleri bakanlarının ne zaman bir araya geleceklerinin ise henüz kararlaştırılmadığının da bilgisini paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN