Sonbaharın ilk mahsulleri koca koca yağdı! Kafanıza gelse resmen yarar… El Nino'dan sonra şükredeceğiz

Sonbaharın ilk mahsulleri koca koca yağdı! Kafanıza gelse resmen yarar… El Nino'dan sonra şükredeceğiz

Sıcak havaların etkisinde bunalan Türkiye’de yağışlar başladı. Hele ki sonbaharın ilk mahsulleri resmen koca koca yağdı! Kafanıza gelse yaracak cinsten… El Nino ve Eyyam-ı Bahur yerini onlara bıraktı. Kafanızı camdan bile çıkarmayın…

Bu yıl son zamanların en sıcak yaz aylarından birini yaşadık. El Nino sıcak hava dalgaları ile başlayan bunaltıcı sıcaklar yerini Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgasına bırakmıştı. Ülke genelinde etkisini gösteren sıcak hava dalgaları artık insanları isyan derecesine getirdi. Uzmanlar ise eylül ayı ile beraber yağışların başlayacağını açıklarken beklenen oldu. Sonbaharın ilk mahsulleri koca koca yağdı…

METEOROLOJİ UYARI YAPMIŞTI

Sosyal medyadan sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yağışların yavaş yavaş başlayacağını paylaşmıştı. Özellikle de 1 Eylül itibari ile çoğu bölge yerel yağışlarla bayram etmeye başladı. Öte yandan kimi beldelerde ani yağışlar nedeni ile caddeler ve sokaklar su altında kalırken bazı yerlerde ise koca koca dolu yağdı.

f5cudyhxsaajjb2.jpeg

KEREM ÖKTEN BÜYÜKLÜKLERİNİ PAYLAŞTI

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, günlerdir yağış alacak bölgelere ilişkin detaylı bilgilendirmelerde bulunurken Sivas’a yağan dolu gerçekleri gözler önüne serdi.

Sivas’ın Ulaş ilçesinde bulunan Boğazdere köyüne yağan dolular resmen kocaman taşlar gibi. Kafanıza gelse yaracak cinsten olan dolu yağışı kimseye zarar vermedi. Ülke artık yavaş yavaş sıcak havaların etkisinden kurtularak bol yağışlar görmeye hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN