Soylu'dan kendisini protesto eden vatandaşlara: PKK ile iç içe girmişsiniz, hayırlı günler diliyorum...

İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında gittiği Gazi Mahallesi’nde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP standındaki partililer arasında gerginlik yaşandı. Bakan Soylu, seçim otobüsünden kendisini yuhalayan kalabalığa “PKK ile iç içe girmişsiniz” diye seslendi. Polis bazı vatandaşları gözaltına aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 49,52 oy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 44,88 oy aldığı Cumhurbaşkanlığı seçiminin kazananı çıkmayınca seçim ikinci tura kaldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ikinci tur seçimleri için İstanbul Gazi Mahallesi’ne gitti. Mahalledeki temasları sırasında Bakan Soylu ile CHP standındaki partililer arasında tansiyon yükseldi.

Kalabalığın tepki gösterdiği Soylu, “Aferin, CHP’lilere de aferin. Terör örgütleri ile bir arada olduğunuzu gösterdiniz. Nasıl CHP bu, PKK ile kol kola girmişsiniz. Hayırlı günler diliyorum. Oooh, oooh…” şeklinde söylemlerde bulundu.

Gazeteci Kayhan Ayhan bir vatandaşın cep telefonu ile çekilen görüntüleri paylaştı. Sözcü'nün haberine göre; gerginlik artınca polis bazı vatandaşları gözaltına aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN