Survivor yarışmacılarına şok! Finale çakarlı araçla gitmişlerdi: Bakan Yerlikaya açıklama yaptı

Survivor yarışmacılarına şok! Finale çakarlı araçla gitmişlerdi: Bakan Yerlikaya açıklama yaptı

Survivor yarışmacılarına şok! Final programına çakarlı otomobil ile gitmişlerdi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi...

TV8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasının büyük final programına katılan üç yarışmacının çakarlı ve sirenli lüks araçla yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada büyük tepki topladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan bu olay hakkında açıklamalarda bulundu.

POLİS EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Survivor All Star yarışmacıları Sahra Işık, Damla Can ve Yağmur Banda'nın İstanbul'daki finale çakarlı ve sirenli bir araçla katılması üzerine polis ekipleri hemen devreye girdi. Yetkililer, görüntülerin ardından derhal soruşturma başlattı.

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN KESKİN MESAJ

Bakan Yerlikaya: Bir yarışma programına çakarlı otomobil ile giden sürücü yakalanmıştır - Son Dakika Gündem Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu araç sürücünün ışıklı ve sesli uyarı işareti veren cihazları, mevzuatta izin verilmeyen bir araca taktığı ve kullandığı tespit edilmiş ve yakalanmıştır. Araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış ve çakar/siren tertibatı söktürülmüştür. Görevi sırasındaki ambulans, itfaiye ve polis araçlarımızın trafikteki önceliği insan sağlığı ve suçlularla mücadeleye yöneliktir. Usülsüz çakar kullanan ve trafikte üstünlük taslayanlara asla müsaade etmeyeceğiz" diye ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN