Takımın yeni golcüsü Romelu Lukaku! Rüya transfer gerçek oldu: Resmen duyurdular...

Takımın yeni golcüsü Romelu Lukaku! Rüya transfer gerçek oldu: Resmen duyurdular...

İtalya'nın köklü futbol kulüplerinden Roma, Premier Lig devi Chelsea'den Romelu Lukaku'yu 30 Haziran 2024 tarihine kadar kiralık olarak kadrosuna dahil ettiğini duyurdu...

Sarı-kırmızılı ekibin resmi açıklamasında, "Belçikalı golcü oyuncu Romelu Lukaku'nun Chelsea'den geçici transferiyle ilgili anlaşmaya vardığımızı taraftarlarımıza duyurmaktan büyük bir gurur duyuyoruz." denildi.

Roma'nın yeni transferi Lukaku, yapılan açıklamada duygularını paylaşarak, "Roma'nın benim için gösterdiği ilgi ve taraftarların sıcaklığı beni derinden etkiledi. Olimpiyat Stadı'nda rakip olarak yaşadığım atmosferi hatırlıyorum. Şimdi bu atmosferin bir parçası olacak olmanın heyecanını yaşıyorum." ifadelerini kullandı.

2-011.jpg

DÜNYANIN EN İYİ FORVETLERİ ARASINDA

Lukaku, futbol kariyeri boyunca 589 maçta attığı 280 gol ve 93 asistle dünyanın en etkli forvetlerinden biri olarak kabul ediliyor. Özellikle İtalya'da Inter formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu, 2020-2021 sezonunda Serie A şampiyonluğu yaşamış, 2022-2023 sezonunda ise İtalya Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşarken, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale kadar yükselmişti.

Bu transfer döneminde adı Juventus ve eski kulübü Inter ile de anılan 30 yaşındaki Lukaku, Serie A'ya geri dönerek Roma'nın hücum hattına büyük bir güç katacak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN