Tanju Özcan: İnce’nin CHP’ye dönmesini çok isterim

Tanju Özcan: İnce’nin CHP’ye dönmesini çok isterim

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin CHP’ye geri dönmesini çok istediğini söyledi. Ayrı parti kurarak sonuç almanın çok kolay olmadığını belirten Özcan, "Eğer partiye dönerse kendi dönüşüm kadar sevinirim. Dönmesini hemen hemen her üye ister. Ben de Muharrem İnce'nin CHP'ye dönmesini istiyorum” dedi.

CHP Yüksek Disiplin Kurulunca 26 Temmuz'da partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kalıcı Konutlar mevkisinde belediye tarafından yapımı tamamlanan sosyal tesiste incelemelerde bulundu.

'YÜZDE 99 PARTİME GERİ DÖNECEĞİM'

Özcan, CHP’ye dönüş talebi ile ilgili dilekçesini CHP Bolu İl Başkanlığı'na teslim ettiğini belirterek, “Şu an ben tüzüğün aradığı şekilde geri dönüşümü talep ettim. Zannediyorum önümüzdeki hafta parti meclisine sevk edilecek. Orada da oylama yapılacak. Dönmem için karar çıkarsa yüzde 99 partime geri döneceğim, diyebilirim." dedi.

Uğrunda 200 kilometre yürüdüğü değişimin Cumhuriyet Halk Partisi'nde başladığını söyleyen Özcan, "Siyasi söylemleri nedeniyle partiden ihraç edilmiş insanların yeniden partimize dönmesi tüm parti açısından önemli. Ben yerel seçimde CHP’nin ve ülkemizin önünün açıldığını görüyorum. İhtiyaç olan bir değişimdi” diye konuştu.

'İNCE'NİN CHP'YE DÖNMESİNİ ÇOK İSTİYORUM'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin de CHP’ye geri dönmesini temenni ettiğini ifade eden Özcan, "Sayın Genel Başkanımızın babaevine dönme tabiri çok güzel oldu. CHP nasıl benim babaevimse, Özgür Özel’in babaeviyse en az bizim kadar Muharrem İnce’nin de babaevi. Artık ayrı gayri olmaması lazım." dedi.

Ayrı parti kurarak sonuç almanın çok kolay olmayacağını Muharrem İnce de görmüştür diyen Özcan, "Dönmesini hemen hemen her üye ister ben de Muharrem İnce'nin CHP'ye dönmesini istiyorum çok istiyorum.” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN