Telefon parasına arsa tapusu! Son 2 gün:14 bin lirası olan o şehre akın ediyor…

Telefon parasına arsa tapusu! Son 2 gün:14 bin lirası olan o şehre akın ediyor…

Arsa sahibi olmak isteyenler, yatırımını bu alanda değerlendirmek isteyenler bu fırsatı duyunca çok sevinecek. Telefon parasına arsa tapusu alabilirsiniz. Cebinde 14 bin lira olan o şehre akın ediyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Son dönemlerde yen yatırım aracı olarak arsa alma işlemleri artmaya başladı. Vatandaşlar özellikle de uygun fiyatlı arsalar buldukları takdirde bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Geleceğe yatırım olarak düşünülen arsalar Milli Emlak tarafından oldukça uygun fiyatlarda satılıyor. Şimdi de yalnızca 14 bin lirası olan koşa koşa o şehre arsa almaya gidecek.

SADECE 14 BİN LİRAYA ARSA SAHİBİ OLMA FIRSATI

Milli Emlak'tan yatırımcılara altın değerinde bir fırsat sunuluyor: Ankara'nın Güdül ilçesi, şimdi de arsa sahibi olmak isteyenlerin yeni gözdesi haline geldi. Sadece 14 bin 800 TL'ye arsa sahibi olma hayali, duyan herkesi heyecanlandırıyor ve adeta bölgeye akın etmelerine sebep oluyor.

yeni-proje-30.jpg

Şubat 2024'ün başlarında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesindeki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru, pek çok kişiyi yatırım yapmaya teşvik etti. Ankara'nın sessiz sakin ilçesi Güdül'de, Kayı mahallesinde sunulan bu inanılmaz arsa satış fırsatı, yatırımcıları adeta magnet gibi çekiyor.

GELECEĞE YATIRIM İÇİN KAÇIRILMAZ FIRSAT

Ankara Güdül'de, cep telefonu fiyatlarına denk gelen bu arsa fırsatı, özellikle bütçesini düşünen ancak geleceğe yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat olarak öne çıkıyor. 190,71 m² büyüklüğündeki arsalar için belirlenen ihale tarihi 22 Şubat 2024, saat 09:30. İhaleye katılmak isteyenlerin yatırması gereken teminat bedeli ise 4.440 TL olarak belirlenmiş.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar, daha fazla bilgi ve detay için Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya belirtilen iletişim numarasından yetkililere ulaşabilirler.

Evet, bu fırsat, yatırım yapmak isteyen herkes için bir dönüm noktası olabilir. Ankara Güdül'deki bu arsa satışı, geleceğe yapılan küçük ama değerli bir yatırım fırsatı olarak dikkat çekiyor. Son günlerde yatırımcıların ve arsa sahibi olmak isteyenlerin yeni rotası Güdül, bu fırsatı değerlendirmek isteyen herkesi bekliyor.

yeni-proje-29.jpg

İLAN DETAYLARI:

  • Tahmin Edilen İhale Bedeli: ₺14.800,00
  • Teminat Bedeli: ₺4.440,00
  • Uygun Yüzölçümü: 190,71 m²
  • İhale Tarihi: 22/02/2024
  • İhale Saati: 09:30
  • İhale Yeri: Ankara / Güdül
  • İletişim Adresi: https://ankara.csb.gov.tr/
  • Telefon: (312) 728 14 18

İLANIN DETAYLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN