Temel Karamollaoğlu merhum Necmettin Erbakan'ın mezarını ziyaret etti

Temel Karamollaoğlu merhum Necmettin  Erbakan'ın mezarını ziyaret etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millî Görüş lideri, 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti. Mezar başında Kuran-ı Kerşm ve dualar okundu. Erbakan için Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde anma töreni düzenlenecek. Törene 28 Şubat’ta güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmasına imza atacak olan 6 muhalefet lideri de katılacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki parti heyeti Millî Görüş lideri, 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kabrine ziyarette bulundu. Karamollaoğlu ve beraberindeki partililer Erbakan'ın kabri başında Kur’an-ı Kerim okudu, dua etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Sunar, Cafer Güneş ve Mustafa Kaya, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve beraberindeki partililer Millî Görüş lideri Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.

Eski başbakan Necmettin Erbakan’ın 11. ölüm yıldönümü dolayısıyla Pazar günü İstanbul'da anma töreni düzenlenecek. İstanbul yapılacak törene 28 Şubat’ta güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmasına imza atacak olan 6 muhalefet lideri de katılacak.

temel-dede-erbakan.jpg

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığınca Haliç Kongre Merkezi’nde, "Adil Devlet ve İnsanca Yaşam" temasıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma toplantısı yapılacak. Anma toplantısı için tüm siyasi parti genel başkanlarına davetiye gönderildi.

Edinilen bilgiye göre Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahibi olacağı anma toplantısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katılacak ve konuşma yapacaklar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN