Tolga Ağar'a asker arkadaşından 'vatanseverlik' tepkisi

Tolga Ağar'a asker arkadaşından 'vatanseverlik' tepkisi

Tolga Ağar’ın “Biz vatan için ölmeyi göze alanların çocuklarıyız” sözlerine sosyal medya üzerinden tepki gösteren siyasetçi Ali Aktaş, Ağar’ın Çankırı'da askerlik yapmaya dayanamayıp Ankara'ya ailesinin yanına nakil olduğunu iddia etti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Mehmet Ağar’ın oğlu AK Parti Milletvekili Tolga Ağar, “Biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız. Varsa aynı şerefte aynı yürekte olan hodri meydan...” paylaşımında bulundu.

"DAYANAMAYIP ANKARA'YA NAKİL OLDUN"

Siyasetçi Ali Aktaş, Ağar ile aynı bölükte askerlik yaptığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

ABD'nin Irak İşgalinin hemen öncesiydi. Çankırı 8. Zırhlı Tugay'ın Kuzey Irak'a gönderileceği söyleniyordu. Tolga Ankara'ya gittikten sonra tatbikatlara gittik, buz gibi soğukta, leş gibi tulumların içinde kampetler üstünde yattık. Bizi silah ve nöbet uzmanı yaptılar a birader.

Çankırı'da askerlik yapmaya dayanamayıp iki üç gün içinde Ankara'ya babanın yanına evci çıkmak için nakil oldun ya devrem; vatan, devlet, bayrak için nasıl ölmeyi göze alıyorsun hiç anlamadım. Hepiniz gittiniz, ben tek kaldım bölükte vicdansızlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN