Trabzon'da dalgalara kapılan 2 genç kayboldu

Trabzon'da dalgalara kapılan 2 genç kayboldu

Trabzon'da etkili olan fırtınada liman bölgesinde dev dalgalar oluştu. Dalgalara karşı fotoğraf çektirmek isteyen 2 genç dalgalara kapıldı. Gençlerin yatılı kaldıkları okuldan öğleden sonra ayrıldıkları ve bir daha dönmedikleri tespit edildi.

Trabzon Beşikdüzü ilçesi Liman mevkiine fotoğraf çektirmek için giden iki genç kayalıklarda otururken aniden gelen dalga ile deniz suyuna kapıldılar. Öğrenci oldukları öğrenilen iki genç aniden gözden kaybolurken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar, AFAD, Emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kayıp gençleri bulmak için çalışma başlatılırken, kayıp gençlerin 16 yaşındaki Beşikdüzü İMKB Fen Lisesi öğrencileri Emir Berke Aşık ile arkadaşı Uğurcan Korkmaz olduğu belirlendi. Gençlerin yatılı kaldıkları okuldan öğleden sonra ayrıldıkları ve bir daha dönmedikleri tespit edildi.

8211505.jpg

8211504.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN