Trafik cezalarında yeni dönem! Resmi Gazete’de yayımlandı! Artık bu şekilde yapılacak

Trafik cezalarında yeni dönem! Resmi Gazete’de yayımlandı! Artık bu şekilde yapılacak

Trafik cezaları ile başı dertte olan araç sahiplerine sevindiren karar geldi. Resmi Gazetede yayımlanan yeni düzenleme kapsamında ceza ödeme sürelerinde değişikliğe gidildi. Artık bu şekilde yapılacak. İşte tüm detaylar…

Farklı nedenlerle sürücülere kesilen trafik cezaları için belirlenen ödeme sürelerinde değişikliğe gidildi. Trafik cezalarını da erken ödeme yapıldığı takdirde belirli bir oranda indirim uygulanırken erken ödeme indiriminden yararlanabilmek için belirlenen ödeme süreleri değişti.

TRAFİK CEZALARINDA YENİ DÖNEM

Trafik cezası bulunan sürücüler erken ödeme yapması durumunda belirli bir oranda indirim almaktadır. Bu süre 15 gün olarak belirtilirken yeni düzenleme ile erken ödeme süresi uzatıldı.

Resmi Gazete’de yayınlanan karar doğrultusunda trafik cezalarında indirimli ödeme süresi 1 aya kadar yükseltildi. Karar ile birlikte cezalarda “dörtte bir” ibaresi “cezadan yüzde 25” şeklinde olarak da değiştirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN