Türkiye'den Ukrayna'ya giden 2 tahliye otobüsü tipi nedeniyle Bulgaristan’da yoldan çıktı

Türkiye'den Ukrayna'ya giden 2 tahliye otobüsü tipi nedeniyle Bulgaristan’da yoldan çıktı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı üzerine, tahliye işlemleri için Türkiye'den Ukrayna'ya seyir halinde olan iki otobüs, Bulgaristan'da şiddetli tipi nedeniyle yoldan çıktı. Otobüslerden birinin şoförü, 2 saattir yardım beklediklerini ve araçlarında maddi hasar bulunduğunu belirterek "Jantlarımız patlak, arabanın içi soğuk, dondurucu bir hava var burada" dedi.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı üzerine, Dışişleri Bakanlığının organizasyonuyla başlatılan tahliye işlemleri için Türkiye'den Ukrayna'ya seyir halinde olan iki otobüs, Bulgaristan'da şiddetli tipi nedeniyle yoldan çıktı. Gurkovo bölgesinde kara saplanan iki otobüsün şoförleri, yetkilileri arayarak yardım istedi.

İstanbul’dan yola çıkıp Ukrayna’ya ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden otobüs şoförü Murat Gülmez, "Tipiden dolayı yol görünmüyordu. Tipi bizi aşağıya doğru attı" dedi.

Gülmez, 2 saattir yardım beklediklerini ve araçlarında maddi hasar bulunduğunu belirterek "Jantlarımız patlak, arabanın içi soğuk, dondurucu bir hava var burada" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN