Türkiye’nin en mor noktası! En doğal fotoğraf stüdyosu oldu! Giden büyülenip kalıyor

Türkiye’nin en mor noktası! En doğal fotoğraf stüdyosu oldu! Giden büyülenip kalıyor

Türkiye'nin farklı şehirlerinde farklı güzellikler yer alırken doğal fotoğraf stüdyosunu andıran Tekirdağ'dan muhteşem görüntüler kameralara yansıyor. Türkiye'nin en mor noktası olduğu gidenler büyülenip kaldı.

Tekirdağ'da lavanta bahçeleri morarmaya başladı. Türkiye'nin en mor noktası olarak herkesi kendine hayran bırakan Tekirdağ'da lavanta tarlaları güzel anlara tanıklık ediyor. İstanbul'dan sıkılan sulu burada alıyor eşsiz güzelliğin karşısında bir fotoğraf çekmeden duramıyor.

TÜRKİYE'NİN EN MOR NOKTASI

İstanbul'un yanı başında yer alan Tekirdağ lavanta bahçeleri ile herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. İstanbul'a 140 kilometre uzaklıkta yer alan Tekirdağ'da havaların ısınmasıyla birlikte lavantalarda mor rengini gözler önüne sermeye. Tekirdağ ve İstanbul başta olmak üzere farklı şehirlerden gelen vatandaşlarda mor tarlalar karşısında hayranlığını gizleyemiyor.

Tekirdağ'da lavanta tarlaları misafirlerini ağırlamaya başladı

ZİYARETE AÇILDI

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yaklaşık 7 dönümlük arazi üzerinde bulunan lavanta tarlası ziyaretçileri kendine çek. İstanbul'dan gelen vatandaşlar lavanta bahçelerine yoğun ilgi gösterirken çok beğendiklerini ve çok güzel bir şekilde hazırlandıklarını söylüyor.

Saray Lavanta Bahçesi

Lavanta bahçesi sahibi Hakan Turgut, tarlaların aynı zamanda turizm amaçlı kullanılması için de süslendiğini belirterek, “Birbirinden güzel dekorasyonlarımızla lavanta bahçemizde misafirlerimizi ağırlamaya başladık. İstanbul başta olmak üzere diğer illerimizden yoğun bir şekilde ziyaret alıyoruz.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN