Türkiye'ye müthiş haber! Tarih ve saat verildi... İzmir, Muğla, Aydın'dan başlayacak İstanbul, Ankara devam edecek!

Türkiye'ye müthiş haber! Tarih ve saat verildi... İzmir, Muğla, Aydın'dan başlayacak İstanbul, Ankara devam edecek!

Son dakika... Ağustos ayından bu yana etkili olan kurak yaz ayları Eylül ayı ile birlikte yerini serin havalara bırakmış durumda. Sonbaharın gelmesiyle sıcaklıklar 4-5 derece birden düşerken gözler yağışlara çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. O illerde yaşayanlar dikkat! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarih ve saat verdi. İzmir'den başlayacak İstanbul'a kadar devam edecek!

Eylül ayı ile birlikte soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına almış durumda. Sıcaklıklar hızla düşmeye devam ederken bölge bölge yerel sağanaklar görülmeye devam ediyor. Vatandaşlar 'Asıl yağışlar ne zaman gelecek? İstanbul'a ne zaman yağış gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. İzmir, Muğla, Aydın'dan başlayacak İstanbul, Ankara devam edecek! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih ve saat verdi. O tarihte ikisi bir arada vuracak. Sel olabilir dikkatli olun! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun öğle saatlerinden sonra kısa süreli yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Adana ve çevresinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

gfgff-10.jpg

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Hava Sıcaklığı: ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Uzmanlar; 11.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalınmaması konusunda uyarıyor.

Rüzgar: Rüzgarın genellikle kuzeyli, yurdun doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

ÜNLÜ METEOROLOG TARİH VE SAAT VERİP UYARDI: İZMİR'DEN BAŞLAYACAK İSTANBUL'A KADAR ULAŞACAK!

Hava durumu tahminleriyle vatandaşlar tarafından yakından takip edilen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'den yeni bir uyarı geldi. Yaz aylarının kurak geçmesiyle vatandaşlar dört gözle yağışları beklemekte. 'Yağışlar ne zaman gelecek?' sorusuna yanıt veren Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulundu. Ökten yapmış olduğu paylaşımda "Yağışlar 27 Eylül akşamı Ege üzerinden Türkiye'ye giriş yapıyor. Nihayet yağmur sesini duyabileceğiz..." dedi.

jhhjhj-79.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

23 EYLÜL 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h1.png

24 EYLÜL 2023 PAZAR GÜNÜ

h2.png

25 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h3.png

26 EYLÜL 2023 SALI GÜNÜ

h4.png

27 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN