Ümit Dikbayır, İYİ Parti'den ihraç edildi

Ümit Dikbayır, İYİ Parti'den ihraç edildi

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır hakkındaki iddialar nedeniyle ihracı talep edilerek partisinin disiplin kuruluna sevk edilmişti. İddiaları inceleyen İYİ Parti Disiplin Kurulu, Dikbayır’ın partiden ihracına karar verdi.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır hakkındaki iddiaları inceleyen İYİ Parti Disiplin Kurulu, Dikbayır’ın partiden ihracına karar verdi.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, ihraç kararı ile ilgili yarın İYİ Parti’den açıklama yapılması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Dikbayır'ın disipline sevk edildiği süreçte, İYİ Parti'nin seçim kampanyasını Meral Akşenerin oğlu Fatih Akşener'in yönettiğini iddia etmişti.

Dikbayır, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğu dönemi hatırlatarak Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı'nın iş insanlarından para topladığını ama paranın kendisine teslim edilmediğini iddia etti.

Dilbayır "Böyle iftiralar böyle çifkefçe şeyler varken asla istifa etmem. Bu parti benim ve arkadaşlarımın. Niye istifa edeceğim? Emeğim var benim bu partide. Genel Başkan bu partiyi kongreye götürsün, güvenoyu alsın'' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN