Ümit Özdağ Suriye'ye gidiyor

Ümit Özdağ Suriye'ye gidiyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriye'nin başkenti Şam'da inceleme gezisinde bulunacaklarını açıkladı. Özdağ, "Hayatın doğal akışına döndüğünü göstereceğiz. İlginç bir gezi olacak" ifadelerini kullandı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriye'ye bir ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı. Temmuzun ikinci haftasında gerçekleşecek olan ziyaret gayriresmi olacak ve Şam başta olmak üzere Lazkiye'ye de gidilecek.

Cüneyt Özdemir'in Youtube Kanalı'na konuk olan Ümit Özdağ, Suriye'ye yapacağı ziyaretle ilgili "Temmuzun ikinci haftasında 4 kişi Şam'ı ziyaret edeceğiz. Suriye'nin başkenti Şam'a gidiyoruz. Gerekenler yapıldı. Bugün pasaportlarımızı bildirdik. Şam'da halkı yerinde göreceğiz, Lazkiye'ye gideceğiz. Hayatın doğal akışına döndüğünü göstereceğiz. İlginç bir gezi olacak" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN