Uşak’ta su krizi büyüyor: Baraj tamamen kurudu, işte yeni su saatleri!

Uşak’ta su krizi büyüyor: Baraj tamamen kurudu, işte yeni su saatleri!

Uşak’ta su krizi büyüyor! Küçükler Barajı tamamen kurudu, şehir artık sadece kuyulardan besleniyor. Belediye, kent genelinde musluklardan yalnızca 16.00 ile 22.00 saatleri arasında su verileceğini açıkladı. Vatandaşlardan tasarrufa dikkat etmeleri istenirken, bu süreçte mağduriyet yaşamamaları için tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

Uşak’ta yaşanan su sıkıntısı, kritik bir boyuta ulaştı. Şehre su sağlayan Küçükler Barajı'ndaki su seviyesi tamamen tükendi. Bu durum üzerine Uşak Belediyesi, kent genelinde mecburi bir su kısıtlamasına gitti.

GÜNDE SADECE 6 SAAT SU VERİLECEK

Uşak Belediyesi'nden yapılan resmî açıklamaya göre, artık şehre sadece kuyulardan temin edilen su verilebilecek. Bu krizin üstesinden gelebilmek için yeni bir düzenleme yapıldı:

UŞAK'TA MUSLUKLARDAN SU, SADECE 16.00 İLE 22.00 SAATLERİ ARASINDA AKACAK.

Belediye, bu süreçte vatandaşların mağdur olmaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtirken, tüm Uşaklılardan su tasarrufu konusunda daha duyarlı olmalarını istedi. Yetkililer, bu zorlu dönemin suyun ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gösterdiğini vurguladı.

usakta-su-krizi-buyuyor-baraj-tamamen-kurudu-iste-yeni-su-saatleri-jpg-1

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN