Uysal'dan İmamoğlu’nun saldırıya uğramasına tepki: Korku değil umut, kavga değil sevgi kazanacak

Uysal'dan İmamoğlu’nun saldırıya uğramasına tepki: Korku değil umut, kavga değil sevgi kazanacak

Demokrat Parti Lideri Uysal, sosyal medya hesabından İBB Başkanı İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yapılan taşlı saldırıya tepki gösterdi. Uysal, “Korku değil umut, kavga değil sevgi kazanacak.” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaşanan taşlı saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı. Yaşanan olay tepkilere neden oldu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuya ilişkin paylaşımını alıntılayarak, "Biz sizin gayretlerinize inat birleşe birleşe, kucaklaşarak, sevgiyle kazanacağız. Korku değil umut, kavga değil sevgi kazanacak. Sana söz Türkiye kazanacak.” ifadelerini kullandı.

Uysal'ın paylaşımı şu şekilde:

"Ekonomide hırsınız yüzünden bu Milletin iki yakası bir araya gelmiyor. Şimdi ise sandık hırsınız, korkunuz yüzünden bu Aziz Millet bir araya gelmesin, bir olmasın istiyorsunuz. Nafile! Biz sizin gayretlerinize inat birleşe birleşe, kucaklaşarak, sevgiyle kazanacağız. Korku değil umut, kavga değil sevgi kazanacak! #SanaSöz Türkiye kazanacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN