Vatandaşla Şahan Gökbakar arasında 'Recep Abi' diyaloğu

Marmaris'te ormanlık alanda devam eden yangına müdahale eden söndürme ekipleriyle Şahan Gökbakar arasında yaşanan 'Recep Abi' diyaloğu gündem oldu.

Marmaris'te yangınların başladığı günden bu yana büyük çaba sarf edenlerden biri de ünlü komedyen Şahan Gökbakar oldu. Yine yangın bölgesinde söndürme çalışmaları devam ederken, bir vatandaş ile Gökbakar arasındaki diyalog sosyal medyada viral oldu.

recep-ivedik-haberi.jpg

RECEP ABİ" DİYE SESLENDİ

Sosyal medyada bugün viral olan bir videoda ise yangın söndürme çalışmaları sırasında yangının daha iyi söndürülmesi adına yapılan tartışmada ilginç anlar yaşandı. Şahan Gökbakar ile konuşan bir vatandaşın ünlü sanatçıya, Recep İvedik filmindeki gibi "Recep abi" diye seslenmesi çok konuşuldu.

Gökbakar'ın videoda tartıştığı vatandaşın, söndürme çalışmalarına destek olan bir gönüllü olduğu ve yetkilileri dinlemediği için ikili arasında tartışma yaşandığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN