Yargı ve Teskilat dizileri hapı yuttu! Kirli Sepeti şimdiden merakla bekleniyor, bu kez rakip çok dişli

Yargı ve Teskilat dizileri hapı yuttu! Kirli Sepeti şimdiden merakla bekleniyor, bu kez rakip çok dişli

Fox TV ekranlarının yeni dizisi, "Kirli Sepeti" 24 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hem hikayesiyle hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor...

Dizi, Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan gibi sektörün öne çıkan isimlerini bir araya getiriyor. Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçer, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut da kadroyu zenginleştiren isimler arasında.

2.jpg

PAZAR AKŞAMI REYTİNG MÜCADELESİ

Yargı dizisinin 3. sezonu ve Teşkilat'ın 4. sezonuyla reyting yarışındaki yerini alan Pazar akşamları, şimdi "Kirli Sepeti" ile daha da kızışacak gibi gözüküyor.

1.jpg

"KİRLİ SEPETİ"NİN İLK BÖLÜMÜNDEN SAHNELER

Krizantem Evleri'nde yaşanan bir ölüm, diziye damga vuruyor. Meryem'in trajik ölümü, site sakinlerini ikiye bölüyor. Kimi hayatına devam ederken, Songül İlkgül'ü ayakta tutma mücadelesi veriyor. Öte yandan Medine, yaşadığı olaylar karşısında zor kararlar almak zorunda.

"Kirli Sepeti", güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday. İzleyiciler, bu yeni yapımın ilk bölümüyle nasıl bir izlenim bırakacağını merakla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN