İstanbul ve Ankara'da ittifak sürecek mi? Yavaş'tan sonra İmamoğlu da Akşener'le görüştü

İstanbul ve Ankara'da ittifak sürecek mi? Yavaş'tan sonra İmamoğlu da Akşener'le görüştü

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yerel seçim öncesi İYİ Parti Lideri Meral Akşener'i telefonla aradı. Yaklaşık 10 dakika süren görüşmenin olumlu bu havada geçtiği öğrenildi. Görüşme gündemine CHP ve İYİ Parti arasındaki ittifak konusuna yer verilmediği bildirildi.

Yerel seçimler için zaman daralmaya başlamışken CHP ve İYİ parti arasında 'yine ittifak mı yapılacak' beklentisini artıran gelişmeler yaşanıyor. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'tan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da İYİ Parti lideri Akşener'le görüştüğü belirtildi.

Pazartesi günü İmamoğlu'nun Akşener'i telefonla aradığı ve iyi geçtiği belirtilen görüşmenin 10 dakika sürdüğü ifade edildi. Edinilen bilgiye göre, görüşmede CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifak konusu konuşulmadı.

AKŞENER, YAVAŞ'LA DA GÖRÜŞMÜŞTÜ

ABB Başkanı Yavaş, dün Akşener'i ziyaret etmişti. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Yavaş, Akşener'e CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in selam ve sevgilerini ilettiğini söyledi.

Öte yandan Yavaş'ın, İYİ Parti lideri Akşener'e “İttifak konusundaki mesajınızı aldık. Ancak işbirliğine hazırız” dediği iddia ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN