Yeniden Refah Partisi'nden ittifak açıklaması: AK Parti'nin bize ihtiyacı var

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, 'Bİ KARAR VER' programında, İstanbul, Ankara ve İzmir belediye başkan adaylarına AK Parti ile ittifak görüşmelerinin sonucuna göre karar vereceklerini açıkladı. AK Parti'nin ilk teklifine olumsuz yanıt verdiklerini dile getiren Altınöz, somut bir şey görmeden AK Parti'nin adaylarını desteklemeyeceklerini belirtti. Altınöz, "Bizim AK Parti'ye ihtiyacımız yok. Her yerde adayımızı çıkarıp seçimlere gideceğiz zaten." dedi.

FADİME ÇAĞLA TAŞCI

Yeniden Refah Partisi'nin oy oranının anketlerdeki yükselişi ve AK Parti ile yapılan iki görüşmenin sonuçsuz kalması, siyasi gündemin merakla takip edilen konuları arasında yer alıyor.

Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin üç büyükşehri dışındaki tüm illerde aday çıkaracaklarını, İstanbul, Ankara ve İzmir'de ise AK Parti ile ittifak görüşmelerinin sonucuna göre karar vereceklerini açıkladı.

bi-karar-ver-2.jpg

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, KARAR TV'de yayınlanan Bİ KARAR VER programında önemli açıklamalarda bulundu.

Altınöz, "Biz gitmiyoruz, onlar bize geliyorlar. Teklifi onlar getirecekler. Bizim AK Parti'ye ihtiyacımız yok. Her yerde adayımızı çıkarıp seçimlere gideceğiz zaten." diyerek partisinin tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

Altınöz, AK Parti'nin ilk teklifine olumsuz yanıt verdiklerini ve kendi tekliflerini sunduklarını belirtti. İttifak konusunda AK Parti'nin adaylarını otomatik olarak kabul etmeyeceklerini ve somut bir şey görmeden AK Parti'nin adaylarını desteklemeyeceklerini vurguladı.

bi-karar-ver-3.jpg

Yeniden Refah Partisi'nin, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki adaylarını ittifak görüşmeleri sonuçlanana kadar açıklamayacağını ifade eden Altınöz, "Tabandan gelen talepler doğrultusunda biz ittifak görüşmeleri yapıyoruz. Bizim AK Parti'ye ihtiyacımız yok. Bizim aday problemimiz yok. AK Partili yöneticilerin bu konuda tavrını değiştirmesi gerekiyor, yoksa biz kendi adaylarımızla gireriz." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN