Yılan istilası her yerde! Burası Afrika değil Samsun'un göbeği... Ok gibi fırladı meydanın ortasında genç adamı ısırdı

Yılan istilası her yerde! Burası Afrika değil Samsun'un göbeği... Ok gibi fırladı meydanın ortasında genç adamı ısırdı

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıklar görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri görünce tüyleriniz diken diken olacak. Burası Afrika değil Türkiye! Yılanlar sokağa fırlayarak dehşet saçtı. Yılanlar tarafından ısırılan adam son anda hayat tutuldu. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Yılan istilası her yerde. Burası Afrika değil Türkiye! Şehrin göbeğinde yılan dehşeti başladı. Ok gibi fırladı meydanın ortasında genç adamı ısırdı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

dssdds-1

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Samsun'dan gelen görüntüler ise herkesi korkuttu. Yılan saldırıları başladı.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Sıcaklıkların hızla artmasıyla birlikte yılanlar ortaya çıkmaya başladı. Samsun'un en işlek noktalarından olan Cumhuriyet Meydanı'ndan gelen görüntüler ise herkesi korkuttu. Dev yılanlar saldırıya başladı.

DEV YILAN GENCİ AYAĞINDAN SOKTU

Cadde üzerinde fark edilen yılan bir gencin bacağını ısırdı. Bu esnada kendisini yakalamaya çalışan genci ısırarak hastanelik etti. Yılan tarafından ısırılan genç, hastanede gözetim altına alındı. Yılanın gencin bacağına yapıştığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

hghggh-2023-08-08t115005-728

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Uzun uğraşlar sonucunda yılan kıl payı yakalandı. Yakalanan yılan doğaya salınırken uzmanlardan acil durum uyarısında geldi. Yetkililer havaların ısınmasıyla birlikte yılan saldırıların daha da artacağını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN