Yine balkon, yine şüpheli ölüm! 7'nci kattan düştüğü iddia edilen Saliha hayatını kaybetti

Yine balkon, yine şüpheli ölüm! 7'nci kattan düştüğü iddia edilen Saliha hayatını kaybetti

Aksaray'da, birlikte yaşadığı doktor Halil İbrahim A.'nın 7'inci kattaki dairesinin balkonundan düştüğü iddia edilen 25 yaşındaki Saliha Tuncel hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Halil İbrahim A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Türkiye'de geçtiğimiz ay 21 kadın cinayeti, 23 şüpheli kadın ölümü gerçekleşti... Kadınların kim tarafından, neden öldürüldüğü tespit edilmedikçe ve önleyici tedbirler uygulanmadıkça 'şüpheli' ölümler artacak.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu nisan ayı kadın cinayetlerine ilişkin verileri paylaştı. Nisan ayı verilerine göre ülkemizde nisan ayında 21 kadın katledildi, 23 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

İstanbul Sözleşmesi’nden çıkarak kadına şiddetin önünü açan iktidar kadınları savunmasız bırakıyor.

NİSAN AYINDA 3 KADIN YÜKSEKTEN 'DÜŞEREK' ÖLDÜ

İstanbul’da 19 yaşındaki İtalya vatandaşı Julia Ituma bir otelin önünde yüksekten düşerek öldü. Julia Ituma İstanbul’a voleybol müsabakası için gelmişti.

Mardin’de 14 yaşındaki Beritan Başar 6. kattan düşerek öldü.

İstanbul’da 14 yaşındaki Elif Naz S. 15 katlı bir binadan düşerek öldü.

SALİHA'NIN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

Son şüpheli kadın ölümü Aksaray'da, saat 01.00 sıralarında Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir rezidansın 7'nci katında meydana geldi. Aynı hastanede çalışan doktor sevgilisi Halil İbrahim A.'nın (43) oturduğu binanın balkonunda düştüğü iddia edilen özel bir hastanede hemşire olan Saliha Tuncel, 3'üncü kattaki terasa düştü.

ddddd.jpg

Durumu fark eden binadakiler, sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Tuncel, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Saliha Tuncel otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

BİRLİKTE YAŞADIĞI ERKEK SERBEST!

Şüphe üzerine gözaltına alınan doktor Halil İbrahim A. ise ifadesinin ardından serbest kaldı. Salina Tuncel'in cenazesi de otopsinin ardından memleketi Niğde'de toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN