Yok böyle sapıklık! Eşi internette soyunmayı kabul etmeyince...

Yok böyle sapıklık! Eşi internette soyunmayı kabul etmeyince...

Kocaeli'de yaşayan 2 çocuk annesi F.A eşi U.A'nın kendisini internetteki görüntülü sohbet ortamlarına girerek para kazanması için zorladığını, kabul etmemesi üzerine eşinin külotlu çorap giyerek "kadın" gibi davranarak başkalarıyla görüştüğü ve karşılığında para aldığını iddia etti. Eşinin baskılarına dayanamayan kadın boşanma davası açtı.

İzmir'de çalışan F.A. (31) ile Tokat'ta restoranda çalışan U.A. (37), 5 yıl önce sosyal medyadan tanıştı. Evlenmeye karar veren çift, sırasıyla Tokat, İzmir, Gebze ve Sakarya'da yaşadı. Çiftin evliliklerinden 2 çocuğu var. U.A'nın karısı F.A'yı görüntülü sohbet sitelerine girmeye ve başka erkeklerle konuşmaya zorladığı öne sürüldü. İddiaya göre, F.A'nın bunu kabul etmeyince U.A. kadın kılığına girip sesini değiştirerek başka erkeklerle sohbet etmeye başladı. Eşi, U.A'nın, bu şekilde canlı sohbet sitelerinden para kazandığı iddia etti.

'TELEFONUMDAN BİRÇOK KİŞİYLE YAZIŞTI'

Öte yandan, 2022 yılının temmuz ayında Bursa'da yaşayan C.S. (34), iddiaya göre, sosyal medya üzerinden F.A. ile tanıştı ve ikili bir süre mesajlaştı. F.A'nın görüntülü konuşma için 100 TL istediği, C.S'nin de parayı gönderdiği öğrenildi. Bir süre sonra F.A'nın C.S'yi aralarında geçen yazışmaları yaymakla tehdit ederek, düzenli olarak para istediği iddia edildi.

Şantaja dayanamayan C.S. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şikayetçi oldu. Telefon hattı üzerine olduğu için F.A. hakkında dava açıldı. Suçlamaları reddeden F.A. ise bu yazışmaları kendi telefonundan U.A'nın yaptığını, eşinin bu şekilde birçok kişiyle yazıştığını iddia etti.

2023 yılının ocak ayında Sakarya'dan Kocaeli'nin Gölcük ilçesine gelen F.A., eşi U.A'dan boşanmak için dava açtı.

'KÜLOTLU ÇORAP GİYİYORDU'

Eşinin kendisine bu sohbet sitelerine girmesi için baskı yaptığını iddia eden F.A., "Sitelerde soyunmamı isteyenler oluyordu. Ben yapamadığım için para gelmiyordu. Para gelmeyince eşim bana hakaret ediyordu. Hatta bir kişi bizden şikayetçi olmuş. Hat adıma kayıtlı olduğu için adamla konuşmadığım halde bana dava açıldı.

Eşinin siteden konuştuğu adamdan şantaj ve tehditle para istediğini iddia eden F.A "Bu şekilde şikayet üzerine adıma dava açıldı. Eşim aldığı paraları sürekli kumarda yiyordu. Kadın külotlu çorabı giyiyordu. Yüzünü göstermiyor, sadece bacaklarını gösteriyordu." dedi.

'ŞÜPHELENEN OLUNCA EŞİM BENİ KONUŞTURUYORDU'

Canlı sohbet sitelerinde bulunan görevlilerin 'Erkek misin?' diye şüphelenip aradığında eşinin kendisini konuşturduğunu söyleyen F.A "Bana ne diyeceğimi söylerdi. Sözünü dinlemediğim zaman bana kızıyor, hakaret ediyordu. Eşim 2 seneye yakın bu şekilde para kazandı" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN