Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık İYİ Parti'den istifa etti

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık İYİ Parti'den istifa etti

Müsavat Dervişoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçilmesinin ardından, Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, partiden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti'nin olağanüstü kurultayında yaşanan liderlik değişikliği sonrası, Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık partisinden ayrılma kararı aldı.

Bıyık, bu kararını, kurultayda desteklediği Koray Aydın'ın başkanlık yarışında kaybetmesi ve partinin mevcut politikalarını sürdürme kararını gerekçe göstererek verdi.

'BAŞARIYA ULAŞAMAYACAĞINA İNANIYORUM'

Mustafa Bıyık yaptığı açıklamada, "31 Mart'ta yaşanan başarısızlıkların, yeni yönetimle devam edeceğine ve partinin bu durumda başarıya ulaşamayacağına inanıyorum" dedi.

Bıyık, partideki bu yeni dönemin kendisi için bir yol ayrımı olduğunu ve artık İYİ Parti çatısı altında siyasi faaliyetlerini sürdüremeyeceğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN